PraktijkDe praktijk onderging recentelijk een renovatie. We creëerden een rustige omgeving zodat leren voor iedereen mogelijk wordt.

Visie

In deze praktijk onderscheiden we ons van andere praktijken, door onze specifieke kernwaarden:

LIEFDE


Iedere therapeut in de praktijk draagt de kinderen een warm hart toe. We vinden het belangrijk dat kinderen dit voelen. Dit zorgt er aan de ene kant voor dat we ook in moeilijke tijden of bij moeilijkere vaardigheden steeds op de medewerking van onze kinderen kunnen rekenen. Aan de andere kant zorgt deze vertrouwensband, dat ook wij als therapeut, nog meer moeite doen (en bijvoorbeeld nog een extra spelletje maken).

‘Liefde’ is in deze praktijk de sleutel tot succes!

MOTIVATIE


We proberen de motivatie van de kinderen hoog te houden door ze luidkeels positief te bevestigen enerzijds en door het aanbieden vaan aantrekkelijk spelmateriaal anderzijds. Vaak geraken kinderen wel intrinsiek gemotiveerd waardoor er een effect op de persoonlijke groei van de kinderen merkbaar is.


KWALITEIT


Ons doel is zorg op maat voor iedere patiënt. Om dit te bereiken stemmen we onze therapie af op de individuele noden van de patiënt en zijn omgeving. Hiervoor treden we ook in overleg met andere instanties om via multidisciplinaire zorg nog gerichter te kunnen werken.

Om de kwaliteit van onze therapie nog naar een hoger niveau te tillen, specialiseert ieder van ons zich in bepaalde deelgebieden van het logopedisch werkveld.


Bijscholing


Ieder jaar volgen wij allen studiedagen, vormingen of workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en tendensen op ons vakgebied. Wij vinden dit zeer belangrijk.

Welke studiedagen wij volgden, kan u op onze persoonlijke pagina lezen.